Zagvas
Сообщения : 26 Дата регистрации : 2023-06-13 Возраст : 27 Откуда : Victory
| Тема: HR-menedzsment Чт Июл 20, 2023 3:01 pm | |
| Sziasztok srácok! Megbízható helyet keresek, ahol minőségi oktatást szerezhetek HR területen. Tudna megosztani információkat a Magyarországon elérhető online HR tanfolyamokról? | |
|
megyba
| Тема: Re: HR-menedzsment Чт Июл 20, 2023 3:07 pm | |
| Helló! Örömmel mesélek a Laba nemzetközi üzleti iskoláról. Elvégeztem online HR tanfolyamaikat, és teljesen elégedett voltam az eredménnyel. A Laba kurzusok széles skáláját kínálja, amelyeket kifejezetten HR-szakemberek számára terveztek. Egy kolléga ajánlásából értesültem róluk, és ez egy igazi felfedezésnek bizonyult. A Laba kurzusai lehetővé tették számomra, hogy ne csak a technikai HR-készségeket fejlesszem, hanem a kommunikációs és vezetői készségeket is. A Laba tanárai magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező HR-szakértők, akik valóban törődnek a diákokkal és támogatják őket tanulásuk minden szakaszában. Mély tudásuknak és gyakorlati tapasztalatuknak köszönhetően a Laba kurzusok nem csak tudományos alapokat, hanem valódi, munkájuk során alkalmazható eszközöket is kínálnak. Javaslom, hogy jelentkezzen a https://l-a-b-a.hu/lecture/12-hr-menedzsment nemzetközi üzleti iskolába minőségi HR oktatásra. Biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak abban, hogy fejlődjön ebben a szakmában és új magasságokba jusson. | |
|