Красота, здоровье и услуги
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Красота, здоровье и услуги

Красота, здоровье и разного рода услуги, которые можно получить в Московском регионе и других городах России. Здесь можно обсуждать автомобильную тематику, строительство и благоустройство жилья

ФорумКалендарьПоследние изображенияЧаВоПоискПользователиГруппыРегистрацияВход

Webináře o podnikání a managementu

Перейти вниз 
Участников: 2
АвторСообщение
Zagvas

Zagvas

Дата регистрации : 2023-06-13

Webináře o podnikání a managementu Empty
СообщениеТема: Webináře o podnikání a managementu   Webináře o podnikání a managementu EmptyСр Июл 19, 2023 3:34 pm

Můžete mi říct, kde můžete získat online školení v kreativních specialitách? Zájem o kurzy designu, 3D modelování, grafický design. Po dokončení bych chtěl získat certifikát.
Вернуться к началу Перейти вниз
http://rez.net.ua/
megyba

megyba

Дата регистрации : 2023-04-03

Webináře o podnikání a managementu Empty
СообщениеТема: Re: Webináře o podnikání a managementu   Webináře o podnikání a managementu EmptyСр Июл 19, 2023 3:40 pm

Doporučuji vám platformu SKVOT, kde jsem právě absolvoval kurzy grafického designu a 3D modelování. Byl 100% spokojen! SKVOT má širokou nabídku online kurzů pro studium kreativních profesí - design, ilustrace, 3D modelování atd. Učitelé jsou profesionálové z České republiky. Vzdělávání je zcela vzdálené, existuje pohodlná online platforma. Po absolvování kurzu je vydán evropský certifikát. Ceny jsou rozumné a často jsou slevy. S výsledkem jsem velmi spokojen, během krátké doby jsem získal mnoho praktických dovedností. Pro online školení kreativních profesí doporučuji https://skvt.cz/!
Вернуться к началу Перейти вниз

Webináře o podnikání a managementu
Страница 1 из 1