Красота, здоровье и услуги
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Красота, здоровье и услуги

Красота, здоровье и разного рода услуги, которые можно получить в Московском регионе и других городах России. Здесь можно обсуждать автомобильную тематику, строительство и благоустройство жилья

ФорумКалендарьПоследние изображенияЧаВоПоискПользователиГруппыРегистрацияВход

İş Hayatındaki Kadınlar için Liderlik Eğitimi

Перейти вниз 
Участников: 2
АвторСообщение
megyba

megyba

Дата регистрации : 2023-04-03

İş Hayatındaki Kadınlar için Liderlik Eğitimi Empty
СообщениеТема: İş Hayatındaki Kadınlar için Liderlik Eğitimi   İş Hayatındaki Kadınlar için Liderlik Eğitimi EmptyПн Июн 12, 2023 8:09 pm

Herkese selam! Liderlik becerilerimi geliştirmeme yardımcı olacak iş dünyasındaki kadınlara yönelik kurslar arıyorum. İnternette bunun için özelleşmiş programlar var mı? Söyle bana, bu kursu kim aldı, kursların yapısı nedir ve onları geçtikten sonra ne gibi sonuçlar bekleyebilirim?

Последний раз редактировалось: megyba (Чт Июн 15, 2023 8:31 am), всего редактировалось 1 раз(а)
Вернуться к началу Перейти вниз
byfatu

byfatu

Дата регистрации : 2022-12-11

İş Hayatındaki Kadınlar için Liderlik Eğitimi Empty
СообщениеТема: Re: İş Hayatındaki Kadınlar için Liderlik Eğitimi   İş Hayatındaki Kadınlar için Liderlik Eğitimi EmptyПн Июн 12, 2023 8:10 pm

Merhaba! Ben de Laba platformunda kurslar almış biri olarak, iş dünyasında liderlik becerilerini geliştirmek isteyen kadınlar için özel olarak tasarlanmış mükemmel programlarımız olduğunu güvenle söyleyebilirim. Çevrimiçi kurslarımız, ekip yönetimi, stratejik düşünme, karmaşık karar verme ve etkili iletişim dahil olmak üzere liderliğin çeşitli yönlerine derinlemesine bir bakış sunar. Burada https://laba.com.tr/lecture/105-kadinlar-icin-liderlik-egitimi, iş dünyasında başarılı bir kariyerin anahtarı olan liderlik ve motivasyon becerilerinin geliştirilmesine özel önem veriyor. Program, potansiyelinizi ortaya çıkarmanıza ve sektörünüzde aranan bir lider olmanıza yardımcı olacaktır. Eğitim net bir yapıya sahiptir ve liderlik alanındaki en son araştırmalara ve en iyi uygulamalara dayanmaktadır. Derslerden, uygulamalı ödevlerden, vaka incelemelerinden ve diğer öğrencilerle tartışmalardan oluşan çeşitli modüller üzerinde çalışacaksınız. Ayrıca, bilginizi derinleştirmenize ve uygulamaya koymanıza yardımcı olacak özel kaynaklara ve materyallere erişim sağlar. Eğitimi tamamladıktan sonra, işinizde doğrudan uygulayabileceğiniz yeni becerilere ve bilgilere sahip olacaksınız. Öğrencilerimizin çoğu, kariyerleri üzerinde olumlu bir etki, artan özgüven ve mesleki gelişim fırsatları fark ediyor.
Вернуться к началу Перейти вниз
http://rez.net.ua/

İş Hayatındaki Kadınlar için Liderlik Eğitimi
Страница 1 из 1