Красота, здоровье и услуги
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Красота, здоровье и услуги

Красота, здоровье и разного рода услуги, которые можно получить в Московском регионе и других городах России. Здесь можно обсуждать автомобильную тематику, строительство и благоустройство жилья

ФорумКалендарьПоследние изображенияЧаВоПоискПользователиГруппыРегистрацияВход

Programlama, analitik ve veri bilimi

Перейти вниз 
Участников: 2
АвторСообщение
megyba

megyba

Дата регистрации : 2023-04-03

Programlama, analitik ve veri bilimi Empty
СообщениеТема: Programlama, analitik ve veri bilimi   Programlama, analitik ve veri bilimi EmptyСр Апр 19, 2023 5:48 pm

Merhaba! Türkiye'deki eğitim platformlarında programlama, analitik ve veri bilimi öğretimi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Hangi kurslar mevcut ve hangi seviyeler destekleniyor?
Вернуться к началу Перейти вниз
byfatu

byfatu

Дата регистрации : 2022-12-11

Programlama, analitik ve veri bilimi Empty
СообщениеТема: Re: Programlama, analitik ve veri bilimi   Programlama, analitik ve veri bilimi EmptyСр Апр 19, 2023 5:51 pm

Merhaba! Robot_dreams hakkında kurslar aldım ve deneyimlerimi paylaşabilirim. Platform, farklı dillerde programlama, veri analitiği ve makine öğrenimi kursları sunmaktadır. Kurslar, başlangıçtan ileri düzeye kadar birden çok zorluk seviyesini destekler, böylece herkes kendi düzeyi için doğru kursu bulabilir. Deneyimlerime gelince, Python'da veri analitiği üzerine bir kurs aldım ve materyallerin kalitesi ve öğretmenlerden gelen destek beni hoş bir şekilde şaşırttı. Ayrıca https://robotdreams.com.tr/ platformu, bilginizi derinleştirmeye yardımcı olan ders konularıyla ilgili faydalı kitap ve makalelerin bulunduğu çevrimiçi bir kütüphaneye erişim sağlar.
Вернуться к началу Перейти вниз
http://rez.net.ua/

Programlama, analitik ve veri bilimi
Страница 1 из 1