megyba
| Тема: Cursuri online pentru oameni creativi din Romania Ср Апр 19, 2023 1:03 pm | |
| Salutare tuturor, vreau sa aflu mai multe despre cursurile online pentru oameni creativi din Romania. Ce pot oferi platformele educaționale de pe Internet? | |
|
byfatu
Сообщения : 31 Дата регистрации : 2022-12-11 Возраст : 34 Откуда : Victory
| Тема: Re: Cursuri online pentru oameni creativi din Romania Ср Апр 19, 2023 1:05 pm | |
| Buna ziua! Voi fi bucuros să vă răspund la întrebările despre cursurile online de la SKVOT. Pe această platformă https://skvot.ro/ veți găsi multe cursuri pentru industria creativă inclusiv design, fotografie, producție video și multe altele. Cursurile sunt dezvoltate de profesioniști din domeniul lor și prezentate într-un format convenabil de învățare online. Am urmat chiar eu cursuri de fotografie și am fost plăcut surprins de cât de informative și practice au fost. De asemenea, la SKVOT veți găsi oportunități de a intra în legătură cu alți studenți și profesori, ceea ce vă va ajuta să vă extindeți orizonturile și să vă îmbunătățiți abilitățile în industria creativă. | |
|