Красота, здоровье и услуги
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Красота, здоровье и услуги

Красота, здоровье и разного рода услуги, которые можно получить в Московском регионе и других городах России. Здесь можно обсуждать автомобильную тематику, строительство и благоустройство жилья

ФорумКалендарьПоследние изображенияЧаВоПоискПользователиГруппыРегистрацияВход

Де придбати одяг для дітей?

Перейти вниз 
Участников: 2
АвторСообщение
Luter90

Дата регистрации : 2023-09-02

Де придбати одяг для дітей? Empty
СообщениеТема: Де придбати одяг для дітей?   Де придбати одяг для дітей? EmptyПт Окт 04, 2024 7:18 pm

Доброго дня! Я маю двох дітей, і завжди прагну купувати їм якісний одяг. Підкажіть, будь ласка, де ви замовляєте одяг для дітей? Можливо, знаєте перевірені інтернет-магазини, які пропонують хороші ціни та якість?
Вернуться к началу Перейти вниз
dimonk

Дата регистрации : 2024-01-15

Де придбати одяг для дітей? Empty
СообщениеТема: Re: Де придбати одяг для дітей?   Де придбати одяг для дітей? EmptyСб Окт 05, 2024 2:50 pm

Я замовляв дитячі речі для свого сина в різних інтернет-магазинах, але після того, як спробував "Антошку", більше не шукаю інших варіантів. Нещодавно придбав у них кілька пар дитячих штанів https://antoshka.ua/ua/odezhda/brjuki-dzhinsy-shorty.html  і був дуже задоволений якістю обслуговування та самого одягу. Добре сідають, мають чудовий крій, а матеріал дійсно приємний на дотик. Ще важливо, що вони дихають і дитині не жарко навіть у спеку. Син із задоволенням носить нові речі, і я бачу, що вони йому комфортні. Вибір  величезний, є з чого вибрати для будь-якого смаку, і це дуже зручно.
Вернуться к началу Перейти вниз

Де придбати одяг для дітей?
Страница 1 из 1